Clubkampioenschappen 2024!


Beste zwemmers,
Zaterdag 7 september is het weer zover: de clubkampioenschappen!
Na het grote succes van vorig jaar hopen we ook dit jaar weer op een grote opkomst!
Het is een wedstrijd tussen alle leden op hun eigen niveau en iedereen verdient een medaille.

Tijden die gezwommen worden, worden naar niveau en leeftijd berekend.
De jonge REZ-leden en minioren zwemmen de volgende slagen: 25 meter schoolslag, rugslag en vrije slag. De junioren, selectie en oudere REZ-leden zwemmen 50 meter schoolslag, rugslag, vlinderslag en vrije slag.
Ook zal er weer een familie-estafette worden gehouden! Dit jaar zullen de prijzen op de familieestafette in twee categorie├źn ingedeeld worden.
Je kunt kiezen uit 25 meter verkleed zwemmen, waarbij de nadruk ligt op de originaliteit van de kleding. De snelheid zal voor een klein deel meetellen. Zorg dus voor een leuk thema en verkleed je zo origineel mogelijk! We zwemmen 25 meter vrije slag. Je groepje bestaat uit 4 personen, waarvan er minimaal 2 personen familie van elkaar zijn.
Of 50 meter snel zwemmen, waarbij gekeken wordt naar de snelste tijd.


Er zal worden gezorgd voor koffie/thee/limonade en een kleine versnapering.
We starten om 18.45 uur. Inzwemmen kan vanaf 18.15 uur.

De verwachting is dat we, afhankelijk van het aantal deelnemers, ongeveer 20.30 klaar zijn. Hierna zal de jury zich buigen over de te winnen medailles. Ondertussen kunnen de zwemmers nog even lekker vrij zwemmen.

Rond 21.15 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Alle tijden zijn nog onder voorbehoud.
Dus geef je snel op!
Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om de clubkampioenschappen te organiseren. Daarom een dringende oproep om je aan te melden als vrijwilliger. Enkele taken die vrijwilligers doen: kaartjes lopen, catering,klokken, coachen, enz.
Groetjes, de activiteitencommissie

    Hierbij geef ik mij op voor de clubkampioenschappen van 7 september!